Luottamustoimet

Kaarinan kaupunginvaltuusto valitsi kesäkuun alussa olleessa kokouksessaan toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021 ympäristölautakuntaan seuraavat jäsenet:
pj Pekka Kaukonen
vpj Jari Tulonen
j Anitta Aaltonen
j Mirja Airio
j Jukka Haroma
j Timo Kirjonen
j Tiina Lehtonen
j Päivi Lehtovaara
j Tapio Manninen
j Markus Rantala
j Liisa Roine

Odotan mielenkiinnolla alkavaa pestiä. Ympäristölautakunnan jäsenyyden lisäksi minut on valittu myös kaupungin kiinteistöjen uskotuksi mieheksi. Vaikuttaa lupaavasti sille, että uutta oppimista on edessä runsain mitoin. Uskotun miehen valakin on jo tullut käytyä vannomassa käräjäoikeudessa. Aikomukseni on perehtyä eteentuleviin asioihin huolella ja monelta kantilta mietittynä. Olen valmis kuuntelemaan , keskustelemaan, oppimaan uutta, tekemään päätöksiä, osallistumaan. Sähköpostia voi lähettää nimelläni etunimi.sukunimi@kaarina.fi  -osoitteeseen.

 

Leave a Reply